torstai 9. helmikuuta 2017

Positiivisuutta, iloa ja energiaa!

Alkaahan se aurinko pikku hiljaa paistaa risukasaankin. Vointi on kohentunut huomattavasti ja olo tuntuu aivan erilaiselta kuin viikko sitten. Maanantaina oli uusi hieronta ja hengittäminen on nyt entistäkin helpompaa. Tuntuu ihanalta vetää oikein syvään henkeä, kun se on niin vaivatonta! Ja miten hienoa on herätä aamulla, kun pääsee vaivatta ylös sängystä ja ilman kipuja. Tunnen itseni paljon iloisemmaksi ja energisemmäksi. Kunto-ohjelma kuitenkin odottaa edelleen aloittamistaan. Hoidetaan nyt ensin kroppa kuntoon rauhassa ettei vain tule takapakkia. Ensi maanantaina on jälleen hieronta, katsotaan mikä tilanne on sen jälkeen. Olenpa osannut nauraakin itselleni kaiken tämän keskellä. Kaikkea ei pidä ottaa niin vakavasti ja positiivisuus ja ilo kantavat pitkälle. Näin tässäkin tapauksessa. Olisihan sitä voinut jäädä surkeilemaan ja märehtimään kun on niin kurja olo ja kunto-ohjelmaakaan ei voi aloittaa. Mutta eipä se olisi mitään auttanut, päinvastoin. Sitä paitsi koko perhe tuntuu jotenkin piristyneen, kun äitikin jaksaa touhuta entiseen malliin!

Ensi lauantaina juhlitaan Siirin 8-vuotis synttäreitä ja leipomusten osalta olen saanut aikaiseksi vasta kakkupohjan, jonka leivoin tänään. Saamattomuus tarjoilujen suhteen taitaa johtua siitä, että kun oloni virkistyi niin aloin kaivella kaappeja ja varastoa oikein kunnolla. Haluan nimittäin hankkiutua eroon turhista tavaroista jotka nurkissa pyörivät. Tämän seurauksena sainkin kotimme pienoiseen kaaokseen, kun pois meneviä tavaroita lainehti siellä sun täällä... Tänään sain onneksi illalla siivouspuuskan ja jopa lastenhuoneessa tavarat etsiytyivät paikoilleen. Ihanaa kun on siisti koti! Hetkellisesti. Eli ensi yön ajan, siihen asti kunnes lapset aamulla heräävät...

Tänään uunissa paistui kakkupohja Siirin synttäreitä varten.

Sen lisäksi että vointi on kohentunut ja olen saanut jotain aikaiseksikin, niin muutakin mukavaa on ollut tässä viikossa. Hankin nimittäin uuden salikassin ja treenihanskat!

Treenihanskani ovat syötävän suloiset!

Ilahduin, kun huomasin että ostamassani kassissa olikin sisällä kaupanpäällisinä kenkäpussi.

Tulin myös tehneeksi viikon aikana kivoja pikku hankintoja nettikirppikseltä. Niin ja mieltäni piristi kovasti sekin, että rakas ystäväni ja Siirin kummi kävi meillä kyläilemässä. Kyllä ystävien näkeminen ja heidän kanssaan rupattelu vie ajatukset ihanasti pois ikävistä asioista. Ja kun ei ole hetkeen nähnyt niin juttua riittää ja aika rientää kuin siivillä.

Tässä kirppishankintojani!

Siiri sai kummiltaan kauniit tulppaanit, jotka ilahduttavat meitä nyt salin pöydällä.

Viikko jatkuu leipoen, venytellen ja kevyellä jumpalla. Niin ja viikonloppuna tietysti juhlitaan Siiriä! Lapset odottavat jo kovasti, kun Kuhmosta mummu ja ukki tulevat lauantaina ja ovat yötä meillä. On muutenkin mukava saada vieraita ja juhlia Siiriä yhdessä heidän kanssaan. Sitten katetaan herkut pöytään ja annetaan juhlien alkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti