perjantai 10. maaliskuuta 2017

Unelmasta totta!


Muutosta asti olen haaveillut, että minulla olisi vielä joskus oma pikkuinen puoti kodissamme. Ajatus jäi kuitenkin haaveilun asteelle, kun ajattelin että toinen rakennus olisi remontoitava ennen kuin saan unelmani toteutettua. Sitten tapahtui jotain. Kaikki alkoi siitä kun tässä hiljattain tulin hankkineeksi Jutan Voimakirjan, jonka on kirjoittanut Jutta Gustafsberg. Eräässä kohdassa siellä puhuttiin siitä kuinka jotkut asiat tuntuvat joskus mahdottomilta toteuttaa, mutta seuraavassa lauseessa kehotettiin kysymään itseltään: Miksi ei? Tuo lause sai ajatukseni unelmasta heräämään oikein kunnolla. Pikku hiljaa aloin kehittelemään mielessäni ratkaisua asialle ja unelman toteuttaminen rupesikin tuntumaan ihan mahdolliselta toteuttaa. Eli tilanne on nyt se, että aukaisen oman pienen puodin kotimme yhteyteen! Valloitin sitä varten puolet talomme keskellä sijaitsevasta varastosta ja myös salin puoleinen eteinen on valtakuntaani. Sisäänkäynti puotiin onkin sitten kätevästi tienpuolen ovista. Järjestelyt ovat vieneet aikaa ja voimia, mutta kohta alkaa ollakin jo valmista! Mutta mitä sitten myyn puodissani? No Avonin tuotteita. Niistä on vuosien saatossa tullut niin iso osa elämääni, että niiden myyminen omassa puodissa tuntuu erittäin luontevalta. Ja kun tuota myyntivarastoakin on kerennyt kertymään aika lailla... Ajattelin, että Avonin tuotteiden lisäksi otan myyntiin muutakin, mutta siitä lisää sitten tuonnempana kun saan asiat järjesteltyä.

Voin suositella tätä kirjaa ihan kaikille! Minulle ainakin se oli ihan oikeasti voimakirja!

Kyllä se on niin, että mahdottomastakin voi tulla mahdollista kun on tarpeeksi tahdonvoimaa ja sinnikkyyttä. Pahimman kaaoksen keskellä tuli myös epätoivon hetkiä, mutta silloin piti vain koittaa lujasti uskoa siihen että lopussa kiitos seisoo. Voin sanoa jo nyt, että kaikki tämä vaivannäkö ja työ on kannattanut. Teen itse unelmastani totta ja olen ylpeä siitä. Uskon siihen, että puotini löytää pikku hiljaa asiakkaita ja ainakin ne varmasti innostuvat käymään jotka ovat kauttani tilanneet Avonin tuotteita. Sen verran maltillisesti aloitan homman, että katson ensin kesän yli kuinka puoti alkaa pyörimään. Mitään hirmuisia paineita en aio ottaa, enkä pidä puotia auki joka päivä. Olen kuitenkin samalla lasten kanssa kotona, joten heidän ehdoillaan tässä nyt mennään. Mutta avoimin ja positiivisin mielin kohti tulevaisuutta. Katsotaan matkan varrella miten asiat luonnistuvat  ja edetään tilanteen mukaan.

Tämä voimalause on puotini seinällä muistuttamassa siitä, että unelmointia ei pidä ikinä lopettaa!


Tuotteet alkavat olla järjestettyinä hyllyihin, mutta vielä on tehtävänä pientä viimeistelyä. Lisää kuvia laitan sitten kun kaikki on valmista niin, että asiakkaat voivat astua ovesta sisään. Tarkoitus on saada puoti auki jo hyvinkin piakkoin. Sen verran vauhdikkaasti projektini on edennyt, että tuskin sen viimeistelykään vie ikuisuuksia. Joka ilta käyn itsekseni fiilistelemässä tuolla hyllyjen keskellä ja katselen mitä olen saanut aikaan. Kerrassaan hykerryttävän ihana tunne!


Haluan sanoa kaikille, että älkää milloinkaan lakatko unelmoimasta! Uskokaa unelmiinne ja uskokaa ennen kaikkea itseenne, niin joku päivä huomaatte että unelmanne herää eloon. Luja tahto ja periksiantamattomuus vie pitkälle. Kukaan ei tuo unelmia nenän eteen hopeatarjottimella vaan jokaisen on itse tehtävä työ päästääkseen niihin. Mutta kun tarpeeksi kovasti haluaa jotain niin on myös valmis tekemään sen työn. Ja lopputulos on palkitsevaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti