maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kohti avajaisia


Melkoisen lennokkaasti tuntuu arki etenevän tätä nykyä. Eipä sillä että olisi aiemminkaan ollut ongelmia kuinka vapaa-aikansa käyttää, mutta nyt sitä ei kyllä ole. Enkä valita. Päivät ovat täynnä mukavaa tekemistä, vaikka välillä tuntuukin että kaikki on yhtä kaaosta. Edellisen postauksen aikoihin arvelin, että puodissani tavarat ovat nyt järjestyksessä ja homma on kohta valmis. Olin totaalisen väärässä! Tällaisissa asioissa olen melkoinen pilkun viilaaja, enkä luovuta ennen kuin paikat näyttävät valmiilta minun silmääni. Joten nyt tavarat ovat löytäneet paikkansa uudelleen ja hinnatkin on laiteltu paikoilleen. Illat ovat menneet pitkälti puotia laitellessa ja nyt alkaa ihan oikeasti olla vihdoin valmista. Viimeiset täydennykset ennen avajaisia on laitettu tilaukseen ja paikat siistitty. Pikkuisen alkaa kutkuttaa ajatuksissa, että kuinka ihmiset ottavat puodin vastaan ja miten homma lähtee käyntiin. Avajaispäivänä eli 1.4. tarjoan kaikille kävijöille pullakahvit. Pullat ajattelin leipoa itse lauantaiaamuna, kun puoti aukeaa kuitenkin vasta klo 11. Näin ensi alkuun pidän puotia auki ti, ke ja pe klo 12-17 ja la klo 11-15. Katsotaan sitten huhtikuun jälkeen onko tarvetta muokata aukioloaikoja suuntaan tai toiseen.Kuuluhan tänne meille toki muutakin kuin pelkkää puodin laittelua ja avajaisten odotusta. Kunto-ohjelmani on edennyt hyvin ja tänään alkoi jo 7.viikko! Eli toiseksiviimeistä viikkoa viedään. Vaikka aion kyllä ehdottomasti jatkaa sen jälkeenkin kun kahdeksan viikkoa on täynnä. Ajattelin, että ottaisin kunto-ohjelmaani päivityksen, jonka mukaan olisi sitten helppo jatkaa kohti kesää. Tähän mennessä kuntoilu on tuottanut tulostakin. Itse en varmasti huomaisi muutosta, mutta mittanauhan mukaan senttejä on hävinnyt joka puolelta vartaloa, eniten vyötäröltä. Se motivoi kummasti jatkamaan täysillä eteenpäin. Myös kuntosalilla huomaa miten painoja on voinut lisätä melko paljonkin. On kiva testata omia rajojaan ja katsoa mihin kaikkeen oma keho kykenee. Olen yllättänyt itseni jo aika monta kertaa! Myös sillä on hyvin suuri merkitys motivaatioon. On mahtava tunne kokea onnistumisen iloa.

Arjen pyörteissä intohimoinen sisustaja sisälläni on toisinaan taas päässyt valloilleen. Olen auttamattomasti hullaantunut maalaisromanttiseen sisustukseen ja tällä kertaa sänkymme entinen päiväpeite joutui väistymään hempeän kuosin tieltä. Myös uudet verhot odottavat ripustamistaan makuuhuoneeseemme. Niin ja nyt on muuten myös tämän huushollin tiskirättikin melkoisen maalaisromanttinen! Nimittäin ystäväni kävi lastensa kanssa meillä kylässä ja toi tuliaisina itse tekemänsä tiskirätin. En ole koskaan nähnyt niin syötävän suloista tiskirättiä. Materiaali on ihanaa bambua/puuvillaa ja väri ei voisi olla enää ihanampi!

Hanneliina löytyy myös facebookista ja sieltä löytyy kuvia mm. ihanista rusettipompuloista!

Olen päiväpeitehankintaani enemmän kuin tyytyväinen!


Maaliskuu on kaiken kaikkiaan mennyt hirmuista vauhtia. Paljon on keretty puuhastelemaan. Lasten kanssa on tietysti leivottu ja touhuttu niin sisällä kuin ulkona. Ja innokkaat pikku apulaiset on olleet auttamassa puodissa tavaroiden hinnoittelussa. Viikkoja ovat rytmittäneet myös harrastukset. Kuhmossakin kävimme lasten mummun 70-vuotis syntymäpäivillä ja lapset olivat hyvin harmissaan, kun kerkesimme viipymään vain yhden yön. Juhlat olivat kuitenkin hyvin mukavat ja oli kiva tavata ihmisiä joita oli viimeksi nähnyt monta vuotta sitten.

Nuorisoseuran hommiakin on ollut, kun Kalapuron projekti etenee ja seuraava talkoopäiväkin on jo sovittu. Niin ja hiljattain nuorisoseurantalolla oli esiintymässä tangokuningas Jouni Keronen. Pidimme siellä kahvilaa, joten ilta meni keittiön puolella touhutessa. Tykkään todella olla mukana nuorisoseuran toiminnassa. Ja mikä hienointa niin olen sitä kautta saanut elämääni ihan mahtavia ihmisiä!

Nyt jään mielenkiinnolla odottamaan mitä viikko tuo tullessaan. Toivotan ihan kaikki tervetulleiksi lauantaina puotini avajaisiin katsomaan mitä olen saanut aikaiseksi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti