lauantai 28. tammikuuta 2017

Mieli keväisenä kohti helmikuuta!

Tähän viikkoon on mahtunut monta asiaa, jotka ovat saaneet hymyn huulille. Päänsäryn helpotettua tuntui, että on energiaa tehdä vaikka mitä! Koti sai hiukan uutta ilmettä ja siivousinto iski niin, että rätti heilui illalla vielä yhdeksän jälkeenkin... Mutta suurin mielen piristäjä on kyllä ehdottomasti ollut aurinko!

Idean tähän asetelmaan poimin sisustuslehdestä.Tulevan ystävänpäivän kunniaksi laitoimme lasten kanssa lasihurrikaanin sisälle vaaleanpunaista koristehiekkaa.


Olen vallan ihastunut tähän mustaan kynttilälaatikkoon!Siivotessa laitoin osan hajuvesistäni pienelle tarjottimelle, jossa ne ovat paremmin järjestyksessä.

Tänä aamuna istuskelimme keittiössä aamukahvilla ja suunnittelimme päivän ohjelmaa, kun yhtäkkiä huomasin että taivaalla on sateenkaari! Piti ihan hieraista silmiä, koska en voinut uskoa näkemääni. Yhdistän sateenkaaren vahvasti kesään, joten ajattelin ettei mitenkään voi olla mahdollista että keskellä talvea taivaalla komeilee sateenkaari. Mutta niin vain oli, ei auttanut kuin uskoa. Taivas oli hyvin erikoisen värinen, hetki oli kuin sadusta. Saimme ihastella sateenkaarta melko pitkään ennen kuin se hävisi. Olipa ihanan epätavallinen alku päivälle!


Kauppareissulla mieleni oli niin mahdottoman keväinen, että halusin ostaa tämän suloisen kevätesikon. Keltainen ei yleensä ole kuulunut lempiväreihini, mutta yllätin itsenikin ja valitsin pinkin sijaan keltaisen kukan! Ehkäpä keväisesti paistava aurinko on sekoittanut pääni... Mutta onneksi ihan hyvällä tavalla.


Sieltä se kevät tulee!

Tänään ulkoilimme monta tuntia. Sillä aikaa kun kävin ystävän kanssa lenkillä niin lapset hiihtivät.
Kotiin tultuani tein puuhommia ja lapset lähtivät mäenlaskuun. Sen jälkeen laittelimme nuotion ja paistoimme makkaraa, sekä loimutimme lohta. Kylläpä makkarat maistuivat hyvältä raikkaassa ulkoilmassa. Lohet hävisivät isoihin ja pieniin suihin iltapalaksi saunan jälkeen. Lapset kehuivat kilvan miten hyvää se oli. Silloin tällöin olemme loimuttaneet lohta, mutta nähtävästi pitäisi tehdä sitä useammin. Olen kyllä itsekin sitä mieltä, että loimulohi on parasta lohta.

Ihanan vaaleansininen taivas ja hattaran näköiset pilvet näyttivät jotenkin hauskoilta talvisessa maisemassa.

Maanantaina yllätyin toden teolla, kun ajattelin että ihan huvikseni googletan tämän oman blogini. No, sieltähän sitten ilmeni sellainen asia, että blogini löytyy parhaatblogit.fi sivustolta! Olin samaan aikaan aivan ihmeissäni ja niin älyttömän onnellinen. Kyllä hymyilytti niin että suupielet olivat korvissa asti. Miten hienoa löytää oma bloginsa sellaiselta sivustolta! Tuli sellainen olo, että en tosiaan kirjoittele näitä juttuja pelkästään itselleni, vaan joku muukin on oikeasti kiinnostunut siitä mitä täällä Tuovilanlahden vanhalla koululla tapahtuu ja miten meidän perheen elämä täällä sujuu. Ja se jos jokin tuntuu hyvältä.

Kaiken kaikkiaan tämä viikko on edelliseen verrattuna ollut oikein hyvän mielen viikko. Olen saanut tavata ihmisiä erilaisissa merkeissä ja mikä parasta, hymyn ja naurun siivittäminä. Mukavia viestejä ja puheluitakin on tullut, jotka ovat osaltaan saaneet mielen iloiseksi. Ja kun tuota energiaa on riittänyt niin olenpa laittanut vähän muutenkin tuulemaan... Mutta siitä lisää varmasti seuraavassa postauksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti