perjantai 6. tammikuuta 2017

Hyvää alkanutta vuotta!

Uudenvuoden kunniaksi poksautimme tämän ihanan kimaltavan kuohuvan!

Niinpä se vaihtui vuosi taas uuteen ja kohta on ensimmäinen viikko jo mennyt. Isommilla lapsilla alkoi koulu heti uudenvuoden jälkeen, joten arki palasi hyvin nopeasti. Itse päätin ruveta siivoamaan kaappeja ja varastoa. Tänne muuttaessamme hävitimme kaiken ylimääräisen ja joutavan tavaran, mutta kummasti sitä on ruvennut taas nurkkiin kertymään kaikenlaista... Siksi päätinkin, että nyt on laitettava osa tavaroista pois. Facebookin nettikirppis on osoittautunut ihan hyväksi paikaksi myydä itselle tarpeetonta tavaraa. Kiva että niistä voi olla iloa ja hyötyä kuitenkin jollekin toiselle. Ja olenpa tehnyt itsekin muutaman kivan löydon sieltä.

Joulu siivottiin pois vuoden vaihduttua. Joulukuusi vietiin pois jo uudenvuodenpäivänä. Vaikka olenkin jouluihminen niin jotenkin vaan tuli sellainen olo, että joulu on vietetty ja uusi vuosi saa  nyt alkaa. Joulunpunaiset tekstiilit vaihtuvat valko-harmaisiin, jotka saavat sisustuksen tuntumaan talviselta. Pidän sisustuksessa melko neutraaleista sävyistä, mutta kevättä kohti mennessä kirkkaammat värit lisääntyvät. Erityisesti lastenhuoneissa leikitellään väreillä.

Pakkasen paukkuessa ulkona Hertta-kissa nauttii olostaan sisätiloissa.

Voi että nautin, kun välillä päivisin jo aurinko pilkistelee! Eihän se pitkään paista, mutta kummasti mieli piristyy jo siitä vähästäkin. Tällä viikolla ei ole päästy kovin monena päivänä ulkoilemaan lasten kanssa. Pakkasta on ollut niin paljon, että pienimpien on parempi olla sisällä. Tänään pakkanen on pysytellyt koko päivän lähempänä -30 astetta. Sen verran kuitenkin uskaltauduin ulos neljän seinän sisältä, että kävin salilla. Talomme on pysynyt hyvin lämpimänä näilläkin pakkasilla ja suurin syy siihen taitaa olla se, että ikkunoiden tiivisteet vaihdettiin syksyllä. Sen vaikutus huomattiin kyllä heti. No, lattiat kuitenkin tuntuvat viileiltä kuten joka talvi, joten villasukat ovat olleet tarpeen. Itse käytän niitä aikaisesta syksystä pitkälle kevääseen, mutta minkäs teet kun varpaita paleltaa melkein aina!

Pakkanen on piirtänyt omaa taidettaan kuistin ikkunoihin.


Villasukkia löytyy meidän huushollistamme aikamoinen kasa!

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille, toivottavasti siihen mahtuu paljon kivoja juttuja! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti