tiistai 26. heinäkuuta 2016

 Arkeen paluuta ja pihahommia

Meillä on palailtu taas arkeen, kun miehellä loppui kesäloma. Muutaman viikon päästä alkaa vanhimmalla lapsella ekaluokka ja sitä seuraavalla viikolla toisiksi vanhimmalla eskari. Mutta nautitaan siihen asti kesästä ja lämmöstä (kun sitä ainakin nyt riittää). Tänään puuhasteltiin aamupäivä lasten kanssa pihalla kukkia kastellen ja perunamaata kitkien. Tosin tuo jälkimmäinen taisi olla pelkästään äidin hommaa, kun lapset kiipeilivät sillä aikaa puussa. :) Niin ja tänään jäi meillä pienimmäisen vauva-aika auttamattomasti historiaan, kun hän lähti kävelemään! Eipä voisi olla äidin silmissä hellyttävämpää näkyä kuin iloinen pieni neiti, joka taapertaa eteenpäin ihan omin jaloin. :)

Palatakseni vielä tuohon pihalla puuhasteluun, niin olemme asuneet täällä melkein kolme vuotta ja pihapiiri on sinä aikana muuttunut melkoisesti käsissämme. Muuttaessamme tänne piha oli heinittynyt ja pajukot ja pensaat rehottivat siellä sun täällä. Olemme siistineet niitä hyvin rankalla kädellä. Puita on kaadettu paljon ja olen kaivellut uudestaan esiin ikivanhat kiveykset vanhemman rakennuksen sisäänkäyntien edestä. Pieni mansikkamaakin on saatu aikaiseksi ja tomaatit odottelevat kypsymistä varastorakennuksen seinustalla. Vietämme paljon aikaa pihalla koko perheen kanssa. Lapsilla on tilaa kirmata ja pelata vaikka jalkapalloa kentällä. On onni saada asua tällaisessa paikassa!


Ulkosauna lämpiää niin juhannuksena kuin joulunakin.1 kommentti:

  1. Aivan ihana pihapiiri teillä rakennuksineen! :) Olen joskus ajanut tuosta ohitse, kun se toimi vielä kouluna. Ihanaa että siellä on elämää edelleenkin!

    VastaaPoista