torstai 8. syyskuuta 2016

Humua ja touhottamista

Minun on pitänyt jo edellisinä iltoina päivittää blogiani, mutta ei ole ollut yksinkertaisesti aikaa. Välillä tuntuu, että saisi olla enemmän tunteja vuorokaudessa että kerkeäisi tekemään kaiken mitä haluaa! Viikko on siis ollut taas touhua täynnä. Maanantaina alkoi odotettu jumppakausi. Olipa mukavaa käydä pitkästä aikaa ohjatulla jumppatunnilla. Tunti oli nimeltään Body Fitness ja hyvin monipuolisesti sai vartalo liikettä. Ja oli muuten lihakset kipeinä seuraavana aamuna! Mutta ei se mitään, tästä jatketaan. :)


Tiistaina saatiin hoitoon isäni ja hänen vaimonsa pikkuinen Humu-koira. Se on 3kk vanha ja rodultaan harmaa norjanhirvikoira. On kyllä tosi suloinen tapaus! Lapset oli innoissaan kun Humu tuli meille hoitoon päiväksi. Voi mikä touhottaja se on... Tavarat vaihtavat paikkaa lennossa, kun Humu niitä kantaa ja siirtelee paikasta toiseen. Myös tänä aamuna se tuli meille hoitoon, kun kotiväki lähti niin aikaisin töihin, että olisi pikku rassulle tullut pitkä päivä yksin kotona. Tein Eljaksen kanssa aamupäivällä ulkona puuhommia ja Humu oli kaverina meille...pureskeli oksanpätkiä ja pötkötteli välillä auringonpaisteessa. Meidän Pipsa-koira on välillä mahdottoman mustasukkainen, kun silittelen Humua tai jos se kulkee perässäni. Pipsa on välittömästi myös siinä vieressä ja änkeää itsensä väliin, mutta varmasti ajan kanssa sekin tottuu Humuun ja osaa rauhoittua.

Tuo pikkuinen karvakuono muuten tulee meille ensi sunnuntaina viikoksi hoitoon!

Ai niin, omenasosettakin sain keitettyä omenoista, joita kävimme viime lauantaina poimimassa. Ja voi että tuli hyvää, vaikka itse sanonkin. Lenkilläkin olen kerennyt viikolla käymään ihanan ystävän kanssa ja kyllä hyvin ajatukset tuulettuu, kun pääsee hetkeksi pois kotiasioista. Tämän illan lenkkeily tapahtuikin yhdessä Hilman kanssa, pyöräillen. Vauhti ei päätä huimannut, mutta pääasia että pikku neiti oli onnellinen kun pääsi pyörälenkille kahdestaan äidin kanssa.Tilasin äskettäin Avotakka-lehden ja ensimmäinen numero kolahti postilaatikkoon. Vielä en ole kerennyt sitä lukemaan, mutta mielenkiinnolla odotan mitä lehti pitää sisällään. Kannen perusteella ehkä hienoinen pettymys, mutta katsotaan... Eihän sitä tiedä millaisen inspiraation lehdestä vielä saakaan! ;)


Sunnuntaina olisi klo 14 Party Lite-kynttiläkutsut täällä meillä kotona ja odotan innolla niitä! Ihan uusia juttuja ja tuoksuja kynttilöissä. Kaikki ystävät ja tuttavat ovat tervetulleita katselemaan mitä ihanaa meille esitellään ja siinä sivussa tietysti kahvitellaan pienten herkkujen kera. Niin ja vaihdetaan kuulumiset puolin ja toisin! :) Myös lapset ovat tervetulleita!

Katsotaanpa mitä muuta kivaa viikonloppu tuo tullessaan. Toivottavasti kerkeäisin päivittämään blogiani hiukan tiuhemmin. Olisi niin kiva kertoa tarkemmin mitä viikon aikana meillä aina tapahtuu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti