keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Kuulumisia viikon ajalta

Viikko on vierähtänyt edellisestä postauksestani. Aikamoista huisketta on ollut, niin hyvässä kuin pahassa. Jos nyt ensin niitä kurjempia asioita kerron, niin sain liikuntaharrastuksessa revähdysvamman. Se menikin sitten sen verran kivuliaaksi että oli lääkärissäkin käytävä, mutta ehkä tämä tästä alkaa pikku hiljaa paranemaan. Nyt kun vaan malttaisin sitten odottaa rauhassa! Kärsivällisyys ei nimittäin ole hyveeni. Jumppaan ei ole varmasti mitään asiaa ensi maanantaina, saa nähdä onko vielä seuraavanakaan. Ärsyttää, mutta samalla täytyy ajatella niin, että onneksi ei ole kyse kuitenkaan mistään vakavammasta.

No, onneksi tässä viikon aikana on tapahtunut mukaviakin asioita. Sunnuntaina saimme Humu-koiran hoitoon ja voi hyvänen aika sentään, mikä höseltäjä se on! Se viihtyy tosi paljon ulkona ja jos se saisi valita, niin olisi siellä varmasti ympäri vuorokauden. Yllätyksekseni se nukkuu yöt tosi nätisti ja alkaa vinkumaan aamulla vasta kuuden ja seitsemän välillä. Oikeastaan on ollut tosi virkistävää lähteä siihen aikaan ulos pienelle kävelylle Humun kanssa, kun on mukavan kirpakka syysaamu ja aurinko paistaa.

Humu nauttii syysauringosta ja ulkoilmasta

Viime sunnuntain Party Lite-kynttiläkutsut olivat ihanat. Tuli tilattua tuoksukynttilöitä, joiden tuoksut olivat Mausteinen kurpitsa, Kypsät omenat ja Lumous. Tuo Lumous on Halloween-tuoksu ja siinä on mukana ripaus lakritsia. Aivan uskomattoman ihana tuoksu. Se nimensä mukaisesti todellakin lumosi minut! Tilauslistaan päätyi myös Vaahteranlehti-somiste, joka sopii mainiosti tähän syysaikaan ja nyt en malttaisi odottaa, että saan sen. Paikkakin somisteelle on jo mietitty. Varasin itselleni samalla seuraavat kutsut joulukuun alkuun ja odotan jo innolla niitä! Ihanaa pitää jouluiset kutsut glögeineen ja piparkakkuineen. No, eipä mennä siihen vielä sen enempää vaikka jouluihminen olenkin. :)
Sain nämä herkullisen väriset kukat Party Lite-esittelijältä, Pirjolta.Kutsuilla tarjottiin mm. mutakakkua, joka koristeltiin tomusokerilla ja vaahtokarkeilla.Tänään on ollut siitä erityinen päivä, että on syntymäpäiväni. Kakunkin leivoin, kun meillä on tapana että kaikkien synttäreille leivotaan aina kakku. Sillä tavoin saadaan edes hiukan juhlan tuntua päivään, vaikka muuten ei juhlittaisikaan. Kakun pohjaan laitoin tuhdisti tummaa kaakaojauhetta ja täytteenä on mansikkahilloa ja kermarahkaa. Kuorrutteeksi myös kermarahkaa ja sen päälle ripottelin mansikkajogurttisuklaata. Täytyy sanoa, että tällä kertaa onnistuin yli odotusten ja kakusta tuli tismalleen makuni mukainen. Lapset ovat joskus kranttuja täytekakun suhteen, mutta tällä kertaa se
maistui ihan kaikille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti