keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Valokuvaamista ja juhlien järjestelyä

Kävin jokin aika sitten tien toisella puolella olevalla pellolla ottamassa kuvia rakennuksistamme. Ajatus oli oikeastaan Matin ja se tuli siitä, kun joskus 1950-luvulla on otettu kuva juuri tuolta pellolta ja siinä näkyy samat rakennukset. Ajatuksena oli siis ottaa samanlainen kuva, päivitetty versio. Komeat on rakennukset edelleen. Pitää ottaa uusia kuvia sitten, kun puista on kaikki lehdet tippuneet niin rakennukset näkyvät paremmin.

Sielläpä se työmaa on noiden seinien sisällä. Tarkoitus olisi parin viikon päästä saada hommia taas eteenpäin, kun Matti on lomalla muutaman viikon. Siitä se remontti pikku hiljaa etenee, mutta aikaahan se vielä vie. Vaan eipä tässä kiirettä olekaan. Parempi on tällaiselle remontille antaakin aikaa, ettei pilaa mitään kiireellä. Ja turha on repiä asiasta stressiä, kun tietää että pienten lasten kanssa ei pysty mahdottomiin venymään.


Kyllä syksy on vaan niin kaunista aikaa... Maisema on ihanan keltainen ja siellä täällä punaista. Minusta syksy on tuntunut nyt jotenkin erityisen kivalta. Ehkä siksi, että on tapahtunut niin monta mukavaa asiaa, jotka tuovat vielä puolestaan lisää kivoja juttuja. Ainakin luulen ja uskon niin!


Vaahtera on saanut upeat syysvärit ja se onkin ehdoton suosikkini pihamme puista syksyllä.

Meillä on menossa valmistelut lauantaina pidettäviin lasten synttärijuhliin. Eljas täyttää 4 vuotta ja Hilma 6 vuotta ja pidämme juhlat isovanhemmille, sekä kummeille yhtä aikaa. Tänä aamuna aloin leipomaan kakkupohjia ja sain kuin sainkin ensimmäisen pohjan pilalle... Seuraava onnistui sitten jo oikein mallikkaasti. Leivonta jatkuu vielä huomenna ja perjantaina. Onneksi aloitin valmistelut ajoissa, ettei kaikki jää viimetippaan niin kuin yleensä... Tosin täytyypä sanoa, että jos viimetippaa ei olisi niin aika moni homma jäisi tekemättä! Mutta innolla siis odotetaan synttärijuhlia ja ihania vieraita. Juhlien järjestäminen on oikeastaan aika mukavaa puuhaa, vaikka joskus leipomukset eivät onnistukaan ihan niin kuin itse haluaisi. Ehkä sitä on toisinaan vain turhan tarkka lopputuloksesta. Mutta minkäs teet, kun minulle on tärkeää että leipomukset näyttävät ja maistuvat hyvältä! No, viikko jatkuu tästä siis arkisten touhujen lisäksi juhlia järjestellen. Katsotaan sitten lauantaina mitä olen saanut aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti