torstai 1. syyskuuta 2016

Sisustushommia

Jihuu, tänä aamuna herätessäni huomasin että pienoinen ihme oli tapahtunut! Jalkani oli jo melkolailla kunnossa. Särkylääkkeet ja kylmägeeli ovat siis tehneet tehtävänsä. Hyvin pystyin kävelemään ja kipu sekä turvotus olivat tiessään. Mietin tuleeko särky takaisin päivän aikana, mutta ei tullut ja uskalsin pienen kävelylenkinkin käydä tekemässä illalla.

Oli melkoisen harmaa ja välillä sateinenkin päivä. Sisähommissa meni pitkälti aika tänään. Ai niin ja tänäänkin tuli ihanaa postia! Nimittäin Koti ja Keittiö-lehti, jota piti heti päästä vähän selailemaan ja ihastelemaan. Olen innokas lukemaan sisustuslehtiä ja niitä tuleekin minulle useampi. Saan niistä usein ideoita myös omaan sisustukseen. Erityisesti jutut vanhoista hirsitaloista ovat sellaisia, jotka luen hyvin tarkkaan.


Kaappivanhus, josta viimeksi kerroin vei aika ison tilan ja sen tieltä jouduttiinkin siirtämään muuta tavaraa pois. Niitä järjestellessä meni pitkälti tämä päivä, mutta mikäs siinä, mukavaa hommaa. Minulle kävi kaapin kanssa samoin kuin aiemmin hankkimani klaffilipaston kanssa... Mitä enemmän sitä katselen, sitä enemmän siitä pidän juuri sellaisena kuin se nyt on. Olisipa hauska tietää millaisissa paikoissa kaappi on aiemmin ollut ja mitä se on silloin kätkenyt sisälleen. Voin paljastaa, että meidän käytössä kaapista tulvahtaa ihana tuoksu kun ovet aukaisee... mm. tuoksukynttiläni siellä majailevat. Meillä onkin muuten nyt poltettu vaahtokarkin & piparmintun tuoksuisia kynttilöitä. Voih, mikä tuoksu!Huomenna alkaisikin sitten taas viikonloppu. Kyllä menee nopeasti nämä viikot! Matti lähtee aamupäivällä reissuun ja jään itsekseen lasten kanssa. Mitähän kivaa sitä keksittäisiin? Lauantaina Siiri lähtee aamulla kuoron syysleirille Kuopioon, joten väki vähenee entisestään talossamme. Tulossa siis siitä erikoinen viikonloppu, että koko perhe ei ole kotona kuten yleensä viikonloppuisin on. Eiköhän sitä silti tekemistä keksitä ja saada aika kulumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti