tiistai 9. elokuuta 2016

Lastenhuoneet

Tällä kertaa olisi esittelyssä talon loputkin huoneet eli lastenhuoneet, joita meillä on kaksi. Toisessa huoneessa asustaa pienimmät, Eljas 3v. ja Selma 1v. Toinen huone puolestaan on isompien prinsessojen valtakuntaa, Siiri 7v. ja Hilma 5v.

Eljaksen ja Selman huoneessa oleva liitutaulu on saanut jäädä paikoilleen, vaikka se viekin ison tilan seinästä. Emme ole missään vaiheessa edes harkinneet sen pois ottamista ja lapset kyllä kovasti sitä käyttävätkin. Lastenhuoneet ovat melko avarat ja olemme pyrkineet jättäämään keskelle lattiaa reilusti tilaa leikkimistä varten.


Teimme lapsille kioskin ollessamme purkuhommissa toisessa rakennuksessa. Lapset pääsivät samalla leikkimään kun me Matin kanssa urakoimme. Myöhemmin maalasimme ja tapetoimme kioskin ja toimme sen lastenhuoneeseen. Ja tuo kioskihan on tehty siis purkujätteistä, mitä toisessa rakennuksessa tuli! Eli hyvin pienellä rahalla ja vaivalla saatiin se aikaiseksi.Pikkuväen postit voi laittaa tähän laatikkoon!

Siirin ja Hilman huone

Laitoimme tänä kesänä tyttöjen huoneeseen sohvan, jossa on mukava köllötellä ja lueskella kirjoja. Pienen lukuvalonkin vielä pistimme nurkkaan, niin siinä on entistä ihanampi rauhoittua hämärässä iltasatua lukien.

Tähän ikkunaan paistaa aina aamuaurinko. Tämä onkin ainoa ikkuna tähän suuntaan talossamme. Hyllyn päällä oleva nukkekoti on vielä sisustusta vailla ja ajattelimme tyttöjen kanssa, että syksyn aikana sitä laittelisimme. Huushollistamme löytyy yhteensä kolme nukkekotia. Niiden laittaminen on ihanaa puuhaa, mutta en ole pitkään aikaan nyt kerennyt siihen hommaan. Ehkäpä jossain vaiheessa voisin uppoutua esittelemään niitäkin hiukan tarkemmin...
Tänään oli todettava, että kyllä se syksy nyt oikeasti tulee. Kuistin ovien pielessä roikkuneet orvokkiamppelit olivat jo niin riutuneen näköisiä, että kävimme ne viemässä lasten kanssa pois. Muutkin kesäkukat näyttävät siltä, että ne ovat pikkuhiljaa kukkimisensa kukkineet. Kohta kai sitä voi ruveta kaivelemaan lyhtyjä esille, mutta nautitaan nyt tästä valoisasta ajasta vielä niin pitkään kun sitä riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti