maanantai 1. elokuuta 2016

Salin ovesta sisään

Kierros kodissamme jatkukoon ja kuten edellisessä postauksessani jo lupasinkin, niin astutaan sisään salin ovesta. Sali on meillä tällä hetkellä siis olohuoneena ja pinta-alaltaan se on noin 70 neliötä. Tilan koko antoi aikamoisen haasteen kun sisustimme huonetta, etenkin kun halusimme että köydet ja renkaat pitää olla käytettävissä, samoin puolapuut ja rekkitanko. Aika nopeasti kuitenkin tavarat löysivät paikkansa ja niiden järjestys on todettu ihan toimivaksi. Ikkunoissa oli metalliverkot, jotka poistettiin kun sali otetiin olohuonekäyttöön.

Sali kuvattuna eteisen ovelta


Kuva salin toisessa päädyssä sijaitsevalta ovelta


Vietämme salissa paljon aikaa. Siellä katsotaan lastenohjelmat, tehdään läksyt, lueskellaan, pelaillaan ja löhöillään. Ja silloin kun on isompi porukka koolla niin syödään sekä kahvitellaan. Esimerkiksi lasten syntymäpäivät juhlitaan ison pöydän ääressä. Usein lapset myös tuovat leikit omasta huoneestaan saliin. Yhdessä salin nurkassa sijaitsee toimistoni ja toisella puolella salia on ompelupöytäni. Voisi kai sanoa, että tämä huone on jonkinlainen monitoimikeskus!Puolapuut ovat kovassa käytössä. Keppihevosia säilytetään myös puolapuissa. Punaisesta penkistä tehdään silloin tällöin tällöin lapsille "penkkiliukumäki" nostamalla se kiinni puolapuihin. Penkkejä meillä on kaksi, molemmat koulun jäämistöä. Voin kuvitella kuinka pienet koululaiset ovat noilla penkeillä sievästi vieri vieressä istuneet ja jännittäneet salissa omaa joulujuhlaesitystään!

Koripallotelineet eivät ehkä oikein istu olohuoneeseen, mutta toisaalta ne ovat hauska lisä sisustukseen. Eivätkä ne meitä oikeastaan haittaa. Saahan se jossain näkyäkin että tämä on vanha koulu. Silloin tällöin kyllä toinen koreista on myös käytössä. Tv-tason yläpuolella koriin ei ole lupa heitellä palloa... :)Ompelupöydällä säilytetään kauniita tavaroita silloin kun se ei ole ompelukäytössä.


Olen kovin tykästynyt kaikenlaisiin lasipurkkeihin ja kynttilöihin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti