lauantai 20. elokuuta 2016

Viikonlopun kuulumisia

Kylläpä on ollut ihana viikonloppu! Eilen saatiin vieraaksi kaksi suloista pikkutyttöä äitinsä kanssa ja tänä aamuna käväisi vielä yllärivieras. Sittenpä suunnattiinkin asioille Siilinjärvelle koko perheellä. Käväistiin parilla kirppikselläkin ja tehtiin muutama kiva löytö, mm. Kotilieden Lääkärikirja vuodelta 1929. Selaillessani kirjaa melkein kauhistuin.. Huh, mitä hoitokeinoja silloin on käytetty. Myöskään sellaisia kuvia kuin kirjassa on ei enää nykypäivän lääkärikirjoissa näe... Mutta siis mielenkiintoista luettavaa tuo vanha opus!


Mukaan ostoksilla tarttui myös lyhty. Minulla oli ennestään jo yksi samanlainen, mutta hiukan erisävyinen. Ajatuksena oli, että laitan lyhdyt roikkumaan salin ulko-ovien molemmin puolin. Pidän lyhdyistä ja usein syksyn tai talven aikana tulee ostettua yksi lyhty lisää. Ja pitihän sitä ostaa samalla myös lyhtyyn sopiva syksyisen värinen kynttiläkin.Muutosta asti olen haaveillut, että saisin jotkut kivat verhot makuuhuoneeseemme. Tällä viikolla tein todellisen löydön ja sain kuin sainkin hankittua aivan ihanat verhot! Tänään sitten laitoin ne ikkunaan ja lopputulos on oikein kiva. Ne ovat mukavan kevyen näköiset ja tuovat huoneeseen lisää valoisuutta. Yläosassa on kahdessa kohdassa kaistaleet pitsiä, jotka ovat tosi söpöt. Ajattelin, että voisin vielä lisätä hiukan väriä makuuhuoneen muuhun sisustukseen, ettei mene liian vaaleaksi.


Näin muuten toisella kirppiksellä ihanaa ystävääni lastensa kanssa. Emme olleet nähneet tosi pitkään aikaan ja oli melkoinen sattuma, että yhtäaikaa siellä olimme. Tuntuu kyllä ihan käsittämättömän hienolle, että vaikka välissä olisi ollut vuosia tai välimatkaa, niin ystävyys on silti säilynyt jo liki kaksi vuosikymmentä. Tämä on varmastikin sitä todellista ystävyyttä! Kyllä pitäisi nyt järjestää vierailu puolin tai toisin, että pääsee päivittämään kuulumiset oikein kunnolla.

Uusia ideoita kotimme sisustuksen suhteen tuntuu putkahtelevan jatkuvasti mieleemme ja tänäänkin keksimme yhden lisää. Ei siitä kuitenkaan vielä sen enempää vaan annetaan asian hetki hautua ja sitten kun iskee mahdoton inspiraatio niin tartutaan tuumasta toimeen. No, voihan tästä päätellä tietysti sen että kyseessä ei siis ole mikään ihan simppeli pikkujuttu, vaan vähän enemmän aikaa vievä homma...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti